Mutassátok meg budapesti kreatívok!

Urbitális Majális 2011. május 1. - 31. Inter-Urbán Házibuli -Most mutasd meg, Budapest! Az év első felében hazánk tölti be az EU-elnökség soros elnöki tisztségét, ez alkalomból fél éven keresztül vendégül látjuk Európa színe-javát. Épp ezért az idei Urbitális Majális célja és témája egyediségünk, sokszínűségünk, európaiságunk bemutatása. Milyen a bennünk lévő Európa? Milyen az európai Budapest? Mit ad nekünk Európa, és mi mit adunk Európának? Most nem csak Budapest, hanem egész Európa előtt bemutatkozhatnak programjaikkal a fővárosi civil szervezetek. Megmutathatják, ők mivel és hogyan járulnak hozzá egy európai fővároshoz, Budapesthez 2011-ben.

Kik pályázhatnak? - Kreatív ötletgazdák, városhasználók, civil szervezetek!

Mindenkit várunk, aki hajlandó azért tenni, hogy Budapest egy eleven, izgalmas város legyen. Jelentkezni lehet bármilyen, a városi kultúrát, környezetet, épületeket, köztereket érintő, már meglévő, vagy új programmal, mely 2011. május 1. és 31 között Budapesten vagy agglomerációs térségében valósul meg és illeszkedik a meghirdetett témába (az európai Budapest).

A pályázat célja: Keressük a város legjobb és legeurópaibb programját! Ha neked is van egy jó városi ötleted, töltsd ki az adatlapot és jelentkezz a 2011-es Urbitális Majálisra, hogy részt vehess a programoddal a főváros legnagyobb civil fesztiválján!

Most mutasd meg Budapest!