Pályázz! Nyerj! Fejlessz!

2017.jún.16.
Írta: erdelyik Szólj hozzá!

Filmezzétek le kreatív kertjeiteket!

KertA kertművelés fogalmához mindig magasztos filozófiai gondolatok kapcsolódtak. A kert művelője mindig a jövő letéteményesének számított, de koronként kertjébe vonult vissza a világ elől az ember. A kertészet tehát több, mint egyszerű agrár- vagy botanikai tevékenység. A kert elvárja, hogy az ember önmagát is plántálja az ágyasokba, hisz a kert csak az elültetett magban rejlő lehetőségeket tudja kibontani.

Tovább

MACIARC pályázat az ARC-on. Civil plakátpályázat

MACIARCAz ARC idén is várja a civil szervezeteket, kreatívokat. A 17. ARC kiállításon 5-11 plakáthelyet kínálnak fel azoknak a plakátoknak, amelyek leghitelesebben, szellemesebben, kreatívabban mutatják be egy civil szervezet életét. A Magyar Civil Szervezetek Közössége (MACI) és a MagNet Magyar Közösségi Bank segítségével idén is lesz tehát MACIARC pályázat.

Tovább

Esélyteremtő programok megvalósítása (EFOP-1.2.12-17)

Széchenyi 2020Az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program keretében pályázatot írt ki a Kormány gyermekek és fiatalok képességeinek kibontakoztatását és sikeres társadalmi integrációját célzó programok megvalósítására. Az EFOP célul tűzte ki a gyermekek nélkülözésnek és társadalmi kirekesztettségének megszüntetését. Ez a pályázati kiírás ehhez a célhoz kíván forrásokat biztosítani.

Tovább

Pályázat fiatal, hangszeres és énekes szólisták részére

Benkó SándorA másfél éve elhunyt kiváló művész, zenekarvezető emlékére, hagyatékának gondozására, fiatal muzsikusok támogatására létrehozott Benkó Sándor Művészeti Alapítvány meghirdette pályázati kiírását Benkó-díjra.

A díj elnyerésére 18 és 30 év közötti hangszeres és énekes szólisták, valamint a könnyűzene kategóriában zenekarok pályázhatnak.

Tovább

Alföldi fotópályázat

Szürkemarhák az AlföldönAlföldi tájak, emberek címmel 22. alkalommal írta ki fotópályázatát a törökszentmiklósi önkormányzat és az Ipolyi Arnold Könyvtár, Múzeum és Kulturális Központ. A pályázat országos.

A pályázaton bárki részt vehet, lakóhelytől, kortól függetlenül.

Tovább

Minősített pályázatíró, -figyelő vizsgafelkésztő

projektkozpont.jpgA Projektközpont Szolgáltató Kft. pályázatot hirdet szakmai tréningen való támogatott részvételre. A pályázaton olyan, középfokú végzettséggel rendelkező természetes személyek vehetnek részt, akik nyitottak a pályázati rendszerek megismerésére és minősítő vizsgát szeretnének tenni.

Tovább

Ösztöndíj pályázat

messzehangzo-tehetsegek-alapitvany-programok-2014.jpgA Messzehangzó Tehetségek Alapítvány 2008-ban alapított ösztöndíjat gyerekek tehetségének kibontatkoztatására. Ösztöndíjban részesülhet az a 12-18 év közötti iskolás gyerek, aki magyar állampolgár, nappali tanuló, formailag és tartalmilag helyes pályázatot nyújt be és a bírálók pályázati anyaga alapján kiválasztják.

Tovább